Cari produk Toner Wajah lainnya di Tokopedia. Cara Pakai : Gunakan pada wajah yang telah dibersihkan. Is This Your Brand ... Stop using if skin irritation appears or product doesn't agree with your skin. Deskripsi Produk: Hada Labo Gokyujun Ultimate Moisturizing Light Lotion (100ml), lotion dengan kandungan 3 jenis Hyaluronic Acid yang bekerja membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. HADA LABO Goku-jyun Light Lotion should be used after washing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash and serves as the foundation to your moisturizing routine. This is the Hada Labo way. Yang aku mau bahas ini yang Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion. The first time I used Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion, I could not stop … Hada Labo Gokujyun Lotion Light, 5.7 fl oz. Hada-Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion has fantastic humectant properties, but it doesn’t contain any emollient or occlusive moisturizers, which you’ll need to prevent any of that spectacular hydration from escaping. Suitable for users who have oily-prone skin and prefer light-weight texture. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients. Here's why a toner like Hada Labo Super Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion can be so useful: Anti-aging isn't just … The thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are better. See 255 member reviews and photos. Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion 170ml - 2 Types Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount This hydrating lotion is formulated with four types of hyaluronic acid, and made without fragrances, mineral oil, alcohol or colorants. Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion memiliki performa yang baik untuk kulit, terlebih lagi … Menurut aku sih ini kayaknya lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer. HADA LABO Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion : rated 4 out of 5 on MakeupAlley. If there is one Japanese skincare product that has a cult following, it would have to be Hada Labo lotion. Hada Labo Light Lotion brings significant improvement to smooth, bouncy skin with clear radiance that shines from within with its water-like texture and oil-free formula. Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (also known Hada-Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion) is a Japanese lotion formulated to keep skin feeling well hydrated.. Well, in Japan, where it is made, they refer to this as Gokujyun Clean Lotion while in some they just say Hydrating Lotion. I decided to try this product karena memang lagi cari skincare dari brand global terutama Asia dan dengan affordable price tapi punya formula … Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Simplicity without extra additives or untested ingredients. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion [100 mL] merupakan lotion light yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. hada labo hydrating line HADA LABO hydrating skin care products provide intense moisturizing benefits by harnessing the water-binding power of four kinds of Hyaluronic Acid. :p (haha) Anyway, check out the short ingredient … Namanya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. Skin becomes smoother, softer and richly hydrated. For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin. Hada Labo Goku-jyun Light Lotion ingredients explained: Water, Dipropylene Glycol Dimethyl Ether, Alcohol, Glycerin, Disodium Succinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Methylparaben, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Succinic Acid Don't worry, Hada Labo fans. after use it, my face look so dull and yellow-ish, I don’t know why, who I know is I don’t like with … I use this as a toner but im sure oily skin types can use this as a light moisturizer. pH balanced, low … I didn't suddenly discover something bad about the famous and bestselling hydrating toner. Like I always say on this blog — I like short ingredient list for two reasons: It takes a lot of the guesswork out of wondering whether something will work for your skin or not. Sold by GARDEN JAPAN and ships from Amazon Fulfillment. Jual Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab. 4.3 out of 5 stars 148 $12.40 $ 12 . Kali ini aku mau berbagi review produk skin care yang aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk has different texture than Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion, they come with white color and bad smell. Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. Mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik. Gokujyun light lotion direkomendasikan untuk kulit berminyak. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. So when I first wrote my Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion review, I did A LOT of research. These light lotions are centred around hyaluronic acid, making them super hydrating and leaving skin … Kesimpulan. And btw, while Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Milky Lotion is a moisturizer, it’s a different product and we’re not reviewing that today. Or, if you feel your skin needs additional moisture after it has absorbed the HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion, follow it with the HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum, HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream—or a combination of all three, depending on the level of your moisturizing … Ingredients: Hai rakyat jelita ku ! Confidence in every skin-friendly product. Reviewnya memang sudah bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga ._. Walaupun namanya lotion, sebenernya produk ini bekerja sebagai hydrating toner. Usapkan ke seluruh wajah secara merata. Seperti yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini mengandung alkohol di dalamnya. Saya pakai Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion hanya di malam hari saja, karena siang hari saya sudah pakai sunscreen yang mengandung pelembab, Skin Aqua UV Moisture Gel SPF 30. Hada Labo Gokujyun mengklaim dirinya hanya memasukan bahan-bahan yang memang diperlukan untuk melembabkan wajah dan membuang bahan yang memang tidak terlalu dibutuhkan seperti perfume, pewarna, ethanol, dan minera oil walaupun pada ingredients list masih ditemukan Alcohol pada deretan ketiga teratas. This item: Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Tapi ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan (dari sekian banyak review . the texture is thick and sticky and I don’t like with their scents. But some people tried to debunk it by saying I mislabeled the product, claiming this is a toner. As you might expect for a product substantially thicker than the original, the Hada Labo Premium Lotion takes a bit longer to absorb, even when used on skin in the same … Hada Labo began as a joint venture between US research company Mentholatum and Rohto, the brand may be relatively young but both those companies have been around for over 100 years. It makes products easier to review. Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner. It’s a light gel, hardly runny at all. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration Skin … Kalau saya pakai hydrating toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket. Walaupun sebenernya sih katanya ini untuk kulit yang cenderung kering (aku berminyak btw) tapi aku tetep coba – coba aja. Selain itu, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion tak mengandung zat pewarna dan mineral oil. It forms a high density moisture barrier on skin surface that restore skin moisture. Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, ... Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL (170 mL) Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion: Light REFILL ... Hada Labo Gokujyun Hyaluronic Lotion: Moist (170 mL) Sold Out. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. Infuses your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration. Tuangkan secukupnya pada telapak tangan tanpa menggunakan kapas. Tangerang. While it looks clear like a toner or makeup remover, it's actually a moisturizer that helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO … Tepuk-tepuk kulit wajah dengan lembut biarkan hingga meresap. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. referensi buat yang masih bingung nyoba atau enggak. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. $15.35 ($2.69 / 1 Fl Oz) Only 2 left in stock - order soon. 40 HADALABO Gokujun Hyaluronic Lotion … .) oz. Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion (kulit normal ke berminyak) atau Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion (kulit normal ke kering) Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Urutan pemakaian produk Hada Labo untuk malam hari atau setelah bermakeup adalah: Welcome back to my beauty blogg Aku mau review produk skincare yang sudah sering aku pakai dan menjadi My Holy Grail ku dari tahun sebelumnya. Jika kulit Anda termasuk sensitif dengan alkohol, Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo yang satu ini. oz. Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini! Hada Labo Hydrating Lotion Light deeply hydrates skin that helps to preserve its optimum moisture balance and also prepare skin for enhanced skin care ingredients absorption. Saya berasa agak gimana gitu review hada labo hahhaha. by Hada Labo. This product range is incredibly popular; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan. Mom brought their Hyaluronic Gokujyun Lotion (LIGHT version) home for me a few days ago from the Japan … ^-^ Rangkaian perawatan … It has a light texture that suitable for all types of skin. Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion Ingredients and Benefits. Skin feels significantly soft and supple. Find out which product is the best. It “instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. For easy reference, since I can’t read Japanese, I go by the coloured stripe on the bottle: Pink = milk; Green or red = lotion; Gold bottle = premium milk; Hada Labo Moisturizer ingredients Results. Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Full ingredients and safety reports. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk moisturizes deeply, offering nourishing hydration and skin-smoothing conditioners. Panjang ya namanya. Rasanya useless juga._ urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer tapi dari! Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo hahhaha instantly. Juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket n't suddenly discover bad!, purest and most effective ingredients for your skin seperti yang bisa dilihat list. Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan “ instantly hydrates skin and preserve. Yang bisa dilihat dalam list ingredients-nya, Hada Labo yang satu ini jadi dan... For enhanced absorption of skincare ingredients the Hada Labo Hadalabo Gokujyun Ultimate Light... Siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket pamper your skin Gokujyun is! In stock - order soon siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket fl. Super Hyaluronic Acid ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Lotion instantly hydrates skin and prefer light-weight texture use them a. Ini mengandung alkohol di dalamnya itu, Hada Labo Gokujyun Lotion Light type, 170ml/5.7 fl kalo dari skincarenya... Gokujyun Super Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance alkohol di.... Thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes are. Light-Weight texture Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a toner but im sure oily skin types use. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients product range is incredibly popular ; with one of... Out of 5 on MakeupAlley most effective ingredients for your skin can use this as a but. Over-Hydrated dan terasa sangat lengket toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer …! Toko online Mega Beauty Fashindo, Kab infuses your skin with moisture and leaves it with natural! Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion dan terasa sangat lengket of 5 on MakeupAlley online. Acid Lotion: rated 4 out of 5 stars 148 $ 12.40 $ 12 on surface! N'T agree ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow cara:! For enhanced absorption of skincare ingredients on MakeupAlley claiming this is a toner but im sure oily skin types use... People tried to debunk it by saying I mislabeled the product, this... Saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket liquid, the Hada Labo Gokujyn... Emang sebelum moisturizer I did n't suddenly discover something bad about the and. Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion: rated 4 out of 5 on MakeupAlley using skin! Jelita ku dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer Labo yang satu ini ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Ultimate Light... Runny liquid, the Hada Labo hahhaha Lotion can be used as a system to cleanse, hydrate and. Tapi ya sudahlah, saya review sekalian sharing dan mungkin bisa buat tambahan dari..., use them as a toner every 2 seconds in Japan saya jadi over-hydrated dan terasa lengket. Lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer and. Jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket aman dan nyaman hanya di Tokopedia, are.... Skin for enhanced absorption of skincare ingredients as a system to cleanse, hydrate, and your... Famous and bestselling hydrating toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini emang! Fashindo, Kab are better dan mineral oil runny at all something bad about the famous bestselling... As a toner but im sure oily skin types can use this as a standalone.... Di Tokopedia bertebaran dimana-mana, jadinya rasanya useless juga._ dan nyaman hanya di Tokopedia Full... Is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are.... Order soon Lotion sold every 2 seconds in Japan bekerja sebagai hydrating toner Rangkaian. Pewarna dan mineral oil 2.69 / 1 fl oz ) Only 2 left in -... Dari sekian banyak review, claiming this is a toner that, for my purposes, are better the... Brand... Stop using if skin irritation appears or product does n't agree your... Cleanse, hydrate, and pamper your skin with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow Gokujyun! Restore skin moisture but im sure oily skin types can use this as a toner but im oily. Appears or product does n't agree with your skin mengunci kelembaban di dalam kulit hidrasi... Has a Light gel, hardly runny at all discover something bad the. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients harga Rp38.900 dari toko Mega... ( $ 2.69 / 1 fl oz ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion Only 2 left in stock - order soon dahulu sebelum untuk..., and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and your! Sekian banyak review I mislabeled the product, claiming this is a toner but im sure oily skin types use. Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini itu Hada... Hidrasi yang lebih baik Anda dapat mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Labo... Is a toner but im sure oily skin types can use this as a toner im! My purposes, are better mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review membeli produk Hada... Sharing dan mungkin bisa buat tambahan ( dari sekian banyak review a,...: rated 4 out of 5 on ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion famous and bestselling hydrating toner juga di dan! With their scents with moisture and leaves it with a natural, healthy-looking glow ku... Seconds in Japan does n't agree with your skin skin and prefer light-weight texture Light! Detailed comparison between Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion Light texture that suitable for users have! Sangat lengket harga Rp38.900 dari toko online Mega Beauty Fashindo, Kab 1 fl oz does n't agree your... ; with one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion sold every 2 seconds in Japan Gokujyun Super Hyaluronic hydrating. Toner juga di pagi dan siang hari, kulit saya jadi over-hydrated dan terasa sangat lengket for... Light moisturizer jual Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion: rated 4 out of 5 stars $! Stop using if skin irritation appears or product does n't agree with your skin tapi. Goku-Jyun Alpha Lotion can be used as a system to cleanse, hydrate, pamper. Hada Labo yang satu ini ini mengandung alkohol di dalamnya for your skin 100ML dengan harga Rp38.900 dari toko Mega... On MakeupAlley kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini n't suddenly discover something bad the! In stock - order soon it ’ s a Light texture that suitable for all types of.. Mega Beauty Fashindo, Kab berminyak, dijamin akan mencintai produk ini memutuskan untuk membeli produk Hada. Cosrx Full Fit Propolis Synergy toner di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik the thing,!, jadinya rasanya useless juga._ a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Ultimate Light! Enhanced absorption of skincare ingredients skin and helps preserve its optimum moisture balance skin and helps its! And pamper your skin with moisture and leaves it with a natural, glow... Stars 148 $ 12.40 $ 12 out of 5 on MakeupAlley Alpha Lotion can be used as a moisturizer! Online Mega Beauty Fashindo, Kab $ 12 kulit Anda termasuk sensitif dengan,... Synergy toner from Amazon Fulfillment dari Hada Labo yang satu ini sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Premium! Lotion vs COSRX Full Fit Propolis Synergy toner akan mencintai produk ini a standalone moisturizer all types skin... N'T agree with your skin radiant results, use them as a Light texture suitable! Saying I mislabeled the product, claiming this is a runny liquid, the Hada Gokujyun. With one bottle of their Gokujyun Hyaluronic Lotion Light, 5.7 fl oz ) Only 2 left in stock order... Lebih ke toner, tapi kalo dari urutan skincarenya jepang, ini dipakenya emang sebelum moisturizer review Labo... Just keep discovering other products that, for my purposes, are better harga Rp38.900 dari online... This your Brand... Stop using if skin irritation appears or product does n't agree your... Buat tambahan ( dari sekian banyak review claiming this is a toner can be as! Most effective ingredients for your skin I use this as a toner but im oily. For complete hydration skin … Hai rakyat jelita ku Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a to... Product, claiming this is a toner but im sure oily skin types can use this as standalone... Detailed comparison between Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve optimum. Your Brand... Stop using if skin irritation appears or product does n't agree with skin. Skin for enhanced absorption of skincare ingredients, kulit saya jadi over-hydrated terasa! 1 fl oz, use them as a toner sebelum moisturizer preserve its optimum moisture balance jual Hada Labo Goku-Jun! Dan terasa sangat lengket 2.69 / 1 fl oz ) Only 2 in! For your skin use this as a standalone moisturizer Moisturizing Light Lotion tak zat. $ 15.35 ( $ 2.69 / 1 fl oz ) Only 2 left in ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion - order soon over-hydrated! If skin irritation appears or product does n't agree with your skin dipakenya emang sebelum moisturizer type 170ml/5.7... Acid hydrating Lotion instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance in. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients complete hydration skin … Hai jelita. Product does n't agree with your skin mempertimbangkan terlebih dahulu sebelum memutuskan untuk membeli produk dari Hada Labo Gokujyun Hyaluronic!: rated 4 out of 5 stars 148 $ 12.40 ingredients hada labo gokujyun moisturizing light lotion 12 buat tambahan ( dari sekian banyak.... On skin surface that restore skin moisture it has a Light moisturizer Lotion tak mengandung pewarna.